Dags att växa?

Digit1 är en ”företagsaccelerator” på mysiga Lokstallarna i Halmstad. Här kan företag inom digitalisering, mjukvara och elektronik växa och ta nästa steg i sin utvecklingsresa. Vi finns på Stationsgatan i Halmstad i anslutning till HMS Industrial Networks — ett av världens ledande företag inom industriell kommunikation och Industriell IoT.


Digit1 erbjuder arbetsplatser i en trevlig och avslappnad atmosfär — en bra tillväxtmiljö för företag som har startat och nu vill accelerera och expandera

Vår vision

Digit1 ska vara en viktig, kreativ och uppskattad arbetsplats för människor som formar nya affärsmodeller, produkter och tjänster inom digitalisering, mjukvara och elektronik.


VÅRA LOKALER: "LOKSTALLARNA"


Våra trivsamma lokaler på Stationsgatan i Halmstad är en perfekt blandning av industriellt och hemtrevligt, med både Högskolan i Halmstad och Resecentrum runt hörnet. Lokstallarna mäter ca 500m2 varav hälften är öppna ytor och hälften är arbetsplatser. Här finns plats för kreativa möten, konferenser, föreläsningar och skrivbordsarbete. Möjligheterna är många!


RUM FÖR MÖTEN

Digit1 har mötesrum och mötesutrustning för både det lilla och det stora mötet. Här kan du växla mellan möten i traditionella konferensrum och avslappnat häng i några av våra bekväma sittgrupper


GOTT KAFFE I SKÖN MILJÖ

I vårt coffeehouse, stylat av Studio L, finns det plats för umgänge, kreativa möten eller en stund för dig själv. Gott kaffe finns det också!